Ecologisch

Biologische thee & kruiden

Wij kunnen garanderen dat al onze theeën, infusiekruiden en mengelingen van biologische komaf zijn.
We willen graag daar waar het kan thee aanbieden die eerlijk geteeld is zonder gebruik van pesticiden, zodat de mensen die op de theevelden werken, goed behandeld worden.

Biologische confituren en siropen

De confituren en siropen van ‘t Vlierbos worden gemaakt van biologisch fruit en biologische kruiden door mensen die elders moeilijk aan de slag kunnen.

Ecologisch verzorgingsproducten

Panier des Sens draagt ecologie hoog in het vaandel. Zij proberen bijna volledig 100% ecologische zepen en producten te maken, zonder toevoeging van chemische bestanddelen. Resultaat: pure en natuurlijke verzorgingsproducten voor een zalig zachte huid! In het begin zal uw huid even moeten wennen als zij enkel ‘chemische’ producten gewoon is, maar na een tijdje merk je echt dat dit beter is voor de huid!

Ecologisch shoppen

Graag moedigen we u aan een herbruikbare draagtas mee te brengen, want ook papieren zakjes zijn milieubelastend. Vanaf 1 december 2019 worden daarom onze papieren draagtassen betalend.

Kleine papieren zak: 0,50 euro
Grote papieren zak: 0,60 euro

Herbruikbare tassen zijn bij ons verkrijgbaar aan 7,50 euro.

U mag ook steeds uw eigen theeblikjes of geschenkmand meebrengen om te laten vullen! Daar kijken wij niet vreemd van op.  🙂