Ecologisch

Biologische thee & kruiden
We willen graag daar waar het kan thee & kruiden aanbieden die biologisch en eerlijk geteeld zijn: d.w.z. zonder gebruik van pesticiden en met een goede behandeling van & eerlijke verloning voor de mensen die op de theevelden werken.

Ecologische chocolade
De cacaobonen voor de chocolade van Coup de Chocolat worden met een zeilboot van Colombia naar Amsterdam gevaren en vervolgens met de fiets tot in Antwerpen gebracht met als doel de ecologische voetafdruk zo min mogelijk te houden.

Ecologische verzorgingsproducten
Panier des Sens draagt ecologie hoog in het vaandel. Zij proberen bijna volledig 100% ecologische zepen en producten te maken, zonder toevoeging van chemische bestanddelen. Resultaat: pure en natuurlijke verzorgingsproducten voor een zalig zachte huid! In het begin zal uw huid even moeten wennen indien zij enkel ‘chemische’ producten gewoon is, maar na een tijdje merk je echt dat dit beter is voor de huid!

Ecologisch shoppen
Herbruikbare draagtas
Graag moedigen we u aan een herbruikbare draagtas mee te brengen, want ook papieren zakjes zijn milieubelastend. Vanaf 1 december 2019 worden daarom onze papieren draagtassen betalend vanaf €25.
Herbruikbare tassen zijn bij ons verkrijgbaar aan 7,50 euro.

Theeblikjes/potjes/manden
U mag steeds uw eigen theeblikjes of geschenkmand meebrengen om te laten vullen. Daar kijken wij niet vreemd van op. Hergebruik is de toekomst. 🙂