Ecologisch

Ecologische thee & kruiden

We willen graag daar waar het kan thee & kruiden aanbieden die eerlijk geteeld zijn: d.w.z. zonder gebruik van pesticiden en met een goede behandeling van & eerlijke verloning voor de mensen die op de theevelden werken.

Biologische confituren en siropen

De confituren en siropen van ‘t Vlierbos worden gemaakt van biologisch fruit en biologische kruiden door mensen die elders moeilijk aan de slag kunnen.

Ecologische verzorgingsproducten

Panier des Sens draagt ecologie hoog in het vaandel. Zij proberen bijna volledig 100% ecologische zepen en producten te maken, zonder toevoeging van chemische bestanddelen. Resultaat: pure en natuurlijke verzorgingsproducten voor een zalig zachte huid! In het begin zal uw huid even moeten wennen indien zij enkel ‘chemische’ producten gewoon is, maar na een tijdje merk je echt dat dit beter is voor de huid!

Ecologisch shoppen

Graag moedigen we u aan een herbruikbare draagtas mee te brengen, want ook papieren zakjes zijn milieubelastend. Vanaf 1 december 2019 worden daarom onze papieren draagtassen betalend.

Kleine papieren zak: 0,50 euro
Grote papieren zak: 0,60 euro

Herbruikbare tassen zijn bij ons verkrijgbaar aan 7,50 euro.

U mag ook steeds uw eigen theeblikjes of geschenkmand meebrengen om te laten vullen! Daar kijken wij niet vreemd van op. Hergebruik is de toekomst. 🙂