Verzending

Kiest u ervoor om uw bestelling te laten verzenden naar uw adres of een ander adres (bijvoorbeeld voor een cadeautje)? Dan vindt u hieronder de voorwaarden:

  • wij bezorgen GRATIS in Malle na de openingsuren ‘s avonds of zelfs eventueel op zondag of maandag. Indien online betaald wordt, vragen we tegenwoordig wel een transactiekost van € 0,40.
  • Voor bezorging in de buurgemeenten met volgende postcodes 2275, 2310, 2340, 2960, 2980 vragen we  € 6,00 leveringskost.
  • wenst u uw bestelling verder weg te laten leveren, in de rest van België? Dan gebeurt dit via bpost en kost het € 7,50. Wij proberen uw bestelling steeds zo snel mogelijk weg te brengen, dit kan al na een uur na bestelling als alles voorradig is. U ontvangt ook automatisch een track&trace-code op uw opgegeven e-mailadres.

Voor bezorging in Malle en buurgemeenten, kan u ervoor kiezen online te betalen of u kan ervoor kiezen om te betalen bij levering. In het laatste geval, kan dit gepast cash, met de bankkaart, met Payconiq of met uw bankapp. Wij beschikken over een draagbare betaalterminal.