Papierwaren & stationery

Wenskaarten vind je tegenwoordig overal. Wij willen graag eens een ‘andere’ wenskaart aanbieden, die je niet gemakkelijk elders vindt.

Grätz Verlag
Grätz Verlag is een Duitse uitgeverij van onder andere originele en mooie kaarten, servetten, doosjes en zakjes  met illustraties die vaak geïnspireerd zijn door de natuur, de wondere wereld van bloemen en lieftallige wezens. De kunstenaars blijven ons verrassen met hun fantasie. Jonge talenten krijgen er altijd een kans om zich te laten zien. Zo ontstaan ​​jaar na jaar aparte edities. Ook duurzaamheid is erg belangrijk voor hen geweest. De meeste van hun producten worden vervaardigd binnen een straal van 60 km rond het bedrijfsterrein. Zo houden ze de transportafstanden kort en zijn ze een belangrijke werkgever in de regio. 
Hjelm Förlag
Hjelm is een Zweeds bedrijf uit Uppsala dat postkaarten en ander papierwaren maakt met motiefjes van Zweedse kinderboeken. De kaartjes zijn luchtig, grappig en soms heel specifiek voor die éne persoon bedoeld. Ook voor de winterperiode zitten er prachtige pareltjes tussen. Dit is echt eens een ándere wenskaart. Wij verkopen kaarten en boekwijzers met illustraties van onder andere Pettson & Findus, Mama Moe en Nils Holgersson.

ARTEBENE
Onze mooie notitieschriften, zakjes, magneten & andere stationery, servetten,  muziekdoosjes enz… van dit Duitse merk uit Lüdinghausen zijn echt om van te genieten! Ze zijn mooi om te schenken of gewoon om stiekem voor jezelf te houden. “We love ARTEBENE!” is hun leuze, en dat doen we ook!

Stewo
… dat zijn mooie kwaliteitsvolle geschenkverpakkingen, cadeaupapier en servetten met een exclusief design. Hun missie is ‘maak geven mooier’. Stewo is Zwitsers en bestaat al sinds 1860!

Enfant Terrible
Enfant Terrible is een jong en Belgisch bedrijf uit Kluisbergen. Zij maken wenskaarten en stationery met een frisse, eigenzinnige look, leuke quotes en ludieke prints. Kortom, kaartjes met een kleine knipoog naar de ontvanger!

Wishingwell
Deze luxueuze en kwaliteitsvolle wenskaarten van Belgische makelij hebben prachtige aquarel-illustraties naar de hand van oprichtster Martine Brodelet.  In haar atelier in Gent maakt ze haar illustraties met zorg en aandacht voor elk detail in het proces. Het merk ademt een tedere en nostalgische sfeer uit, soms met een kleine ondeugende knipoog. Een mooie wens verdient een mooie kaart!

Zintenz
ZintenZ is een Nederlandse uitgeverij uit Haarlem met een geheel eigen kaartenconcept. Zij maken kaarten en stationery van papier dat gemaakt wordt van oogstafval; bladeren en stengels die achterblijven op het land na de oogst. Ze drukken met 100% gifvrije bio-inkt en zonder verspilling van water.