Papiermolen

Wenskaarten vind je tegenwoordig overal. Wij willen graag eens een ‘andere’ wenskaart aanbieden, die je niet gemakkelijk elders vindt.

Hjelm Förlag
Hjelm is een Zweeds bedrijf uit Uppsala dat postkaarten en ander papierwaren maakt met motiefjes van Zweedse kinderboeken. De kaartjes zijn luchtig, grappig en soms heel specifiek voor die éne persoon bedoeld. Ook voor de winterperiode zitten er prachtige pareltjes tussen. Dit is echt eens een ándere wenskaart. Wij verkopen kaarten en boekwijzers met illustraties van onder andere Pettson & Findus, Mama Moe en Nils Holgersson.

Turnowsky
Turnowsky is een Israëlisch bedrijf uit Tel Aviv. Ze maken prachtige luxueuze wenskaarten, notitieboeken (in samenwerking met Goldbuch)  enz… met unieke designs. Al hun producten zijn gemaakt van gerecycleerd of duurzaam papier en zijn 100% eco-vriendelijk, gecertificeerd door het Forest Stewardship Council.

ARTEBENE
Onze mooie notitieschriften, zakjes, magneten & andere stationery, servetten,  muziekdoosjes enz… van dit Duitse merk uit Lüdinghausen zijn echt om van te genieten! Ze zijn mooi om te schenken of gewoon om stiekem voor jezelf te houden. “We love ARTEBENE!” is hun leuze, en dat doen we ook!

Stewo
… dat zijn mooie kwaliteitsvolle geschenkverpakkingen, cadeaupapier en servetten met een exclusief Zwitsers design.

Enfant Terrible
Enfant Terrible is een jong en Belgisch bedrijf uit Tessenderlo. Zij maken wenskaarten en stationary met een frisse, eigenzinnige look, leuke quotes en ludieke prints. Kortom, kaartjes met een kleine knipoog naar de ontvanger!

Wishing Well
Handgeschilderde kaarten van Belgische makelij met prachtige illustraties om een mooie wens te versturen.

Zintenz
ZintenZ is een Nederlandse uitgeverij uit Haarlem met een geheel eigen kaartenconcept. Zij maken kaarten en stationery van papier dat gemaakt wordt van oogstafval; bladeren en stengels die achterblijven op het land na de oogst. Ze drukken met 100% gifvrije bio-inkten en zonder verspilling van water.