Papiermolen

Wenskaarten vind je tegenwoordig overal. Wij willen graag eens een ‘andere’ wenskaart aanbieden, die je niet elders vindt.

Hjelm Förlag
Hjelm is een Zweeds bedrijf uit Uppsala dat postkaarten en ander papierwaren maakt met motiefjes van Zweedse kinderboeken. De kaartjes zijn luchtig, grappig en soms heel specifiek voor die éne persoon bedoeld. Ook voor de winterperiode zitten er prachtige pareltjes tussen. Dit is echt eens een ándere wenskaart. Wij verkopen kaarten en boekwijzers met illustraties van o.a. S. Nordqvist, J. Wieslander & L. Anderson.

Turnowsky
Turnowsky is een Israëlisch bedrijf uit Tel Aviv. Ze maken prachtige luxueuze wenskaarten met unieke designs. Al hun producten zijn gemaakt van gerecycleerd of duurzaam papier en zijn 100% eco-vriendelijk, gecertificeerd door het Forest Stewardship Council.

Enfant Terrible
Enfant Terrible is een jong en Belgisch bedrijf uit Tessenderlo. Zij maken wenskaarten en stationary met een frisse, eigenzinnige look, leuke quotes en een gezellige beestenboel. Kortom, kaartjes met een kleine knipoog naar de ontvanger!

Little Stories & Wishing Well
Twee Belgische opkomende merken van wenskaarten. Echt mooi!

 

 

 

Zintenz
ZintenZ is een uitgeverij met een geheel eigen kaartenconcept. Zij maken kaarten en stationery van papier dat gemaakt wordt van oogstafval; bladeren en stengels die achterblijven op het land na de oogst. Ze drukken met 100% gifvrije bio-inkten en zonder verspilling van water.