Belgische chocolade van Café-Tasse, Brussel
Heerlijke chocolade gemaakt met de beste cacaobonen van verschillende origines: Afrika, Zuid-Amerika … pure cacaoboter en een pure chocolade met minimaal 60% cacao die heerlijk smelt in de mond. Zij werken met meester-chocolatiers die al jaren de passie van hun vak beleven en die hun knowhow doorgeven aan de jongsten. Het is een team van chocolatiers dat al meer dan 10 jaar geleid wordt door Andrea Gembler, met haar echtgenoot Philippe Lellouche aan haar zijde.
Chocola op een stokje
Choc-o-lait, dat is een handgemaakt blokje Belgische chocolade op een houten stokje. Eén minuutje roeren in een kop hete melk en je hebt de zalige authentieke chocolademelk van vroeger. In het historische Brugge bedacht, intussen wereldwijd bekend. Verkrijgbaar: puur, melk & wit-vanille.
Koekjes, snoepjes, honing, confituren & siroop
Onze Belgische ambachtelijke zandkoekjes, snoepjes, honing, confituren en siroop zijn een leuk aanvullen bij een cadeautje of smaken heerlijk bij uw tasje koffie of thee.