Zoetwaren

Honing
Voor onze honing werken we samen met De Paardebloemhoeve uit Westmalle. Het soort honing varieert naar gelang waar de bijtjes hun vleugeltjes hebben uitgeslagen. Overheerlijke honing dus van bij ons!

Confituren en siroop
Wildiers is een Haachts bedrijf dat sinds 1985 op ambachtelijke wijze vlierbessensiropen en confituren maakt. Wat begon op plaatselijke boerenmarkten met een klein aanbod confituren met overschotten van fruit, is nu uitgegroeid tot een familiebedrijf dat grotere hoeveelheden kan verwerken. De confituren stralen nog steeds dat ambachtelijke uit en zijn overheerlijk! Stop ze mee in een geschenkmand of gebruik ze op de boterham, in gebak enz… Ook hun enige siroop, de vlierbessensiroop, is verfijnd van smaak en  is verzachtend voor de keel en kan helpen om beter te ademen.

Belgische chocolade van Café-Tasse, Brussel
Heerlijke chocolade gemaakt met de beste cacaobonen van verschillende origines: Afrika, Zuid-Amerika … pure cacaoboter en een pure chocolade met minimaal 60% cacao die heerlijk smelt in de mond. Zij werken met meester-chocolatiers die al jaren de passie van hun vak beleven en die hun knowhow doorgeven aan de jongsten. Het is een team van chocolatiers dat al meer dan 10 jaar geleid wordt door Andrea Gembler, met haar echtgenoot Philippe Lellouche aan haar zijde.

Chocola op een stokje
Choc-o-lait, dat is
een handgemaakt blokje Belgische chocolade op een houten stokje. Eén minuutje roeren in een kop hete melk en je hebt de zalige authentieke chocolademelk van vroeger. In het historische Brugge bedacht, intussen wereldwijd bekend. Verkrijgbaar: puur, melk & wit-vanille.

Koekjes en snoepjes
Onze Belgische ambachtelijke zandkoekjes en snoepjes zijn een leuk aanvullen bij een cadeautje of smaken heerlijk bij uw tasje koffie of thee.