Aan tafel!

Komen ééten! De tafel staat klaar, vol met spulletjes van bij ons! Kom zeker eens een kijkje nemen. Hier alvast enkele voorproevertjes…

Keith Brymer Jones
Keith Brymer Jones is een heel bekende pottenbakker en keramiekontwerper uit Groot-Brittanië. Hij is jurylid bij de ‘Great Pottery Throw Down’ op de BBC. Wij hebben van hem de kleine en grote mokken binnen met leuke woorden in retroletters. Een musthave of een tof cadeautje!

Creano
Creano is een Duits merk uit Springe, nabij Hannover, dat sinds 2006 hoogwaardig en stijlvol glaswerk levert voor uw tasje thee of koffie. Wij hebben voornamelijk de dubbelwandige glazen in assortiment. Als je zo’n glas in je hand neemt, voel je de degelijkheid van het product. 

Rice by Rice 
Rice is een Deens interieur- en accessoiresbedrijf dat bekend is om zijn melamine, handgemaakte manden, leuke opbergartikelen voor woonkamer, keuken en kinderkamer – allemaal in vrolijke kleurtjes! 

Plint 
Het Deense merk Plint maakt onder andere aardewerken theepotten van 1500ml & 900ml, theepotwarmhouders, mokken met filter en deksel en grote brede mokken, allen in zachte pastelkleuren. Plint is een Scandinavisch merk dat prijs-kwaliteit heel goed zit!

Trendglas Jena
Trendglas is een glasbedrijf gevestigd in het Duitse dorp Jena, nabij Weimar. Zij zijn gespecialiseerd in hittebestendig glas en wonnen al meermaals prijzen met de mooiste designs. Zij verzorgden onder meer het glaswerk voor de Burj Khalifa (Armani) in Dubai . O.a. onze glazen theepotten, suiker- en melkpotjes en glazen theewarmers alsook onze glazen kannen komen van hier. 
We hebben niet alle theepotten in voorraad. Neem hier eens een kijkje in de webshop of u kan ook bestellen. Bekijk hier de producten van Trendglas. Contacteer ons voor prijzen.

Eigenart
EIGENART is een Duits merk dat in 2003 ontsproten is uit het bedrijf ‘Brüssel Steel’ met als bedoeling om hippere, leukere en betere theeblikken op de markt te brengen. Het bedrijf groeide snel en breidde zijn gamma uit.
Zij willen het ritueel van theezetten gemakkelijker en specialer maken met liefdevol ontworpen accessoires en creatieve producten met aandacht voor de behoeften van de gebruiker. De creaties zijn stuk voor stuk uniek en weldoordacht ontworpen. 

Teaclassix gietijzeren theepotten
De ambachtelijke, met de hand gevormde gietijzeren theepotten van Teaclassix zijn geheel volgens de Japanse ‘Tetsubin’- traditie gemaakt. Al deze theepotten zijn sowieso geëmailleerd langs de binnenkant waardoor de thee niet in contact komt met het gietijzer. Zo komt de smaak van de thee beter tot zijn recht en heb je veel minder kans op roestvorming in de theepot. Ook is er een reeks theepotten verkrijgbaar die eveneens langs de buitenkant geëmailleerd zijn. Als u elders een theepot zou vinden die niet geëmailleerd is vanbinnen, is deze eigenlijk alleen bedoeld voor het koken van water.
De meeste van onze theepotten bevatten reeds een rvs-zeef. Deze kunt u ook steeds nabestellen. Een tip: doe de thee of kruiden los in de pot en gebruik het zeefje om door te gieten, zo hangt er geen metaal in de thee en ga je voor de meest optimale smaak.

Wees ervan bewust dat er een groot verschil is in kwaliteit van gietijzeren theepotten. De theepotten van Teaclassix zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn qua prijs/kwaliteit ideaal. Als je de theepot vastneemt, voel je meteen de degelijkheid. Het is dan ook een theepot die je werkelijk voor je leven koopt en die je kan doorgegeven van generatie op generatie, zolang het gietijzer goed gesoigneerd wordt. Neem alvast eens een kijkje bij de productinformatie .
Ons aanbod kan u bekijken in de winkel of in onze map. Zo kiest u het model en formaat dat het best bij u past: groot, klein, plat, bol, conisch, met of zonder dessin enz… Ook eveneens verkrijgbaar: gietijzeren cups en gietijzeren warmhouders.
Nog even ter info: gietijzer kan verwarmd worden op de kachel, in de oven, op het houtvuur, elektrisch vuur en inductievuur. Uiteraard kan u ook gewoon uw thee of kruiden overgieten met de waterkoker. Verwarm dan best even de pot voor met heet water, zodat uw thee niet direct afkoelt. Dat geldt trouwens voor elke theepot.

One message spoons
Zeg het eens met een lepel! In de lepeltjes van One message spoon staan tal van boodschappen in die een glimlach toveren op ieders gezicht. Schenk ze aan iemand om te laten weten dat je aan ze denkt, dat je ze graag hebt, of gewoon als reminder voor elke dag. Denk aan boodschappen als ‘Carpe diem’, ‘Hello sunshine’ of ‘Zo blij dat je er altijd voor me bent’. Kom eens langs om tussen onze lepeltjes te snuffelen. Ons aanbod varieert van tijd tot tijd. Zoek je een specifieke boodschap? Laat het ons dan weten. Misschien hebben we ook die in stock.