Lichaam & geest

Laat ons u lekker verwennen met onze heerlijk geurende producten! Even helemaal wegdromen in uw oase van rust…

Bridgewater Candle Company
Een exclusief en heerlijk geurend aanbod van geurkaarsen, parfumolie, geurstokjes,  geurzakjes & diffusers. Bridgewater zet zich ook in voor het goede doel ‘Feed a Child’, en dus ook jij: bij aankoop van een geurkaars voorzie je zo één kind voor één dag van eten.

Wierook HEM, Vijayshree Golden Nag & Song of India
De kwaliteitsvolle wierook van HEM & Vijayshree wordt gemaakt in Mumbai & Bangalore, die van Song of India in Delhi, allen in India. De stokjes branden mooi op en verspreiden een aangename geur. We hebben ook masalawierook in assortiment. Deze is nog fijner van geur en wordt met de mooiste kruiden en parfums gemaakt. Wees steeds voorzichtig met vuur en zorg voor voldoende verluchting. Onze wierook wordt regelmatig aangevuld, waardoor de kwaliteit optimaal blijft.
Tip: brand eens een wierookstokje op je terras tijdens een zalige zomeravond of een sfeervolle winterbarbecue. Een subtiele geur die iedereen instant gelukkig maakt. Succes gegarandeerd! 

Grünspecht Naturprodukte
Het Duitse Grünspecht draagt de natuur hoog in het vaandel. In ons assortiment vindt u hun warmtekussens met diverse vullingen (kersenpit, koolzaad, druivenpit, …) in verschillende maten en vormen, ook voor baby’s en kinderen. Handig om op te warmen in de microgolfoven of in een schaal op de kachel. Ook te gebruiken als koudepak: even in de diepvriezer en klaar! 
Deze producten worden gemaakt in een werkplaats voor mensen met een beperking. ❤️
Panier des Sens en Provence
 
Panier des Sens is een Frans bedrijf dat natuurlijke cosmetica hoog in het vaandel draagt: hun producten bevatten 80 tot 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Stuk voor stuk worden de geurlijnen zorgvuldig gecreëerd door meester-parfumeurs uit Grasse.
In ons gamma vind je vloeibare handzepen, zeepblokjes, douchegels, bodylotions, shampoo, scrub en geurkaarsen in deze geurlijnen: olijf, honing, lavendel, rozen, verveine, jasmijn & geranium. De mooie verpakkingen geven extra cachet aan je badkamer of toilet.
 

Saules Fabrika

De 100% handgemaakte producten van Saules Fabrika (vertaald: ‘Zonnefabriek’) uit Riga, Letland, werden als laatste nieuwe bijgevoegd bij onze badproducten. Ze ruiken héérlijk en zijn stuk voor stuk pareltjes met hun mooi design. Ze bevatten voedende natuurlijke ingrediënten en vitamines die mild zijn voor de huid. De ietwat kleinere flesjes maken het mogelijk om gevarieerdere cadeautjes samen te stellen voor een lagere prijs. Prijs-kwaliteit zitten deze pareltjes ook mooi in verhouding. In ons gamma: handwash, douchegel, bodylotion, badzout, massageolie, bruisballen, bruishartjes enz… 

Verder wordt ons gamma uitgebreid met badparels, badschuim, sponzen, hammamdoeken, gastendoekjes, badborstels, scrubbanden, badkussens enz… Aanbod varieert.