Lichaam & geest

Laat ons u lekker verwennen met onze heerlijk geurende producten! Even helemaal wegdromen in uw oase van rust…

Bridgewater Candle Company
Een exclusief en heerlijk geurend aanbod van geurkaarsen, parfumolie, geurstokjes,  geurzakjes & diffusers. Bridgewater zet zich ook in voor het goede doel ‘Feed a Child’, en dus ook jij: bij aankoop van een geurkaars voorzie je zo één kind voor één dag van eten.

Wierook HEM, Vijayshree Golden Nag & Song of India
De kwaliteitsvolle wierook van HEM & Vijayshree wordt gemaakt in Mumbai & Bangalore, die van Song of India in Delhi, allen in India. De stokjes branden mooi op en verspreiden een aangename geur. We hebben ook masalawierook in assortiment. Deze is nog fijner van geur en wordt met de mooiste kruiden en parfums gemaakt. Wees steeds voorzichtig met vuur en zorg voor voldoende verluchting. Onze wierook wordt regelmatig aangevuld, waardoor de kwaliteit optimaal blijft.
Tip: brand eens een wierookstokje op je terras tijdens een zalige zomeravond of een sfeervolle winterbarbecue. Een subtiele geur die iedereen instant gelukkig maakt. Succes gegarandeerd! 

Grünspecht Naturprodukte
Het Duitse Grünspecht draagt de natuur hoog in het vaandel. In ons assortiment vindt u hun warmtekussens met diverse vullingen (kersenpit, koolzaad, druivenpit, …) in verschillende maten en vormen, ook voor baby’s en kinderen. Handig om op te warmen in de microgolfoven of in een schaal op de kachel. Ook te gebruiken als koudepak: even in de diepvriezer en klaar! 
Deze producten worden gemaakt in een werkplaats voor mensen met een beperking. ❤️
Panier des Sens en Provence
 
Panier des Sens is een Frans bedrijf dat natuurlijke cosmetica hoog in het vaandel draagt: hun producten bevatten 80 tot 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Stuk voor stuk worden de geurlijnen zorgvuldig gecreëerd door meester-parfumeurs uit Grasse.
In ons gamma vind je vloeibare handzepen, zeepblokjes, douchegels, bodylotions, shampoo, scrub en geurkaarsen in deze geurlijnen: olijf, honing, lavendel, rozen, verveine, jasmijn & geranium. De mooie verpakkingen geven extra cachet aan je badkamer of toilet.
 
 
Badefee
 
Badefee is een Duits merk van badcosmetica en lichaamsverzorgingsproducten.

De handgemaakte badtruffels, badcupcakes, badpralines, baddonuts, bruisballen en -hartjes smelten langzaam weg in warm water en geven je een ontspannende en verzorgende badervaring. Cacaoboter, karité (biologische sheaboter) en waardevolle oliën worden als basisingrediënten van deze producten gebruikt. Extra ingrediënten zoals kruiden, bloemen en diverse decoraties maken deze kleine schatten tot een echte blikvanger in je badkamer en geven deze altijd een nieuw gezicht. Ook in ons gamma: badschuim, shampoobars en badzout.

 
Verder wordt ons gamma uitgebreid met badparels, badschuim, sponzen, hammamdoeken, gastendoekjes, badborstels, scrubbanden, badkussens enz… Aanbod varieert.